Üzlet &
diplomácia

Fontos számunkra a

kereskedelem elősegítése.

Hiszünk abban, ha professzionálisan élünk a jogalkotók által kínált lehetőségekkel, legyen szó egy szabadkereskedelmi megállapodásról vagy éppen a diplomáciai kapcsolatok tudatos és hatékony használatáról, akkor bővülni fognak a magyar és közép-európai termékek piaci lehetőségei. Mi segítünk feltárni ezeket a lehetőségeket. A felmerülő piaci akadályokat beazonosítjuk, és megoldásukban segítjük ügyfeleinket.

Mit kínálunk?

Kereskedelmi kapcsolatok javítása:

 

a kereskedelmi kapcsolatok bővítésében a diplomáciai kapcsolatok és csatornák szerepe egyre inkább felértékelődik. Korábban azok a vállalatok, akik ebben az új világban el tudtak igazodni, lépéselőnyre tettek szert. Mára már azonban ez a tudás az egyenlő verseny, az ún. „level playing field”, alapja. Tapasztalatunkkal és tudásunkkal segítünk tájékozódni ebben a folyamatosan változó világban.

Az EU kereskedelmi megállapodásainak nyomon követése, értelmezése, az ágazati álláspontok becsatornázása:

 

Minden kereskedelmi megállapodás annyit ér, amennyire kihasználják az abban biztosított lehetőségeket. Az EU számos kereskedelmi megállapodást kötött, és még több van folyamatban. A megállapodások igen összetettek, számos kompromisszum eredményeként születnek meg. Szakértőink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek a tárgyalásokban és a megállapodások értelmezésében, mely tudással segítik az ügyfeleinket üzleti céljai elérésében.